Eenzaamheid en hypnose

Wandelen langs het strand . Ik liep daar en zag heel veel dolverliefde koppeltjes lopen. Maar wat me ook opviel tijdens die wandeling is dat er heel veel mensen alleen waren.

Ik wil daarom niet onmiddellijk zeggen eenzaam maar ik merkte wel dat veel mensen buiten de dolverliefde koppeltjes gewoon hun wandeling deden, even uitwaaien. Net zoals ik, alleen.

Alleenstaande wil nog niet zeggen eenzaam maar als je dan zo even een praatje maakt met de mensen hoor je toch ook veel mensen zeggen dat ze net gaan wandelen om niet eenzaam te worden of zich niet te voelen.

BAM! Voelen Dat is het hem. Je kan soms zo omringd zijn met mensen en je toch eenzaam voelen of je kan alleen zijn en je niet eenzaam voelen. Wat is het verschil dan? Het voelen!

En daar kunnen we dan weer in hypnose mee aan de slag gaan . Wat wil jij net? Bij een scheiding niet meer het gevoel hebben dat je achtergelaten bent? Dat je je niet alleen voelt? Na rouw? Het verder alleen gaan? Of gewoon bij ene breuk, dat kan ook vriendschappelijk zijn uiteraard.

Is het eenzaamheid? Is het achtergelaten voelen? Is het in de steek gelaten voelen? Wil je verder met je leven? Je beter voelen?

Boek dan jouw afspraak

Veel liefs

Tamara

https://www.hypnosetherapeutetamara.be