Ik werk steeds met de directe hypnose! Ik ben iemand die heel direct en eerlijk is en hou er niet van om mensen aan het lijntje te houden.   

Via de directe hypnose, de methode waar ik mee aan de slag ga heb je met 1 sessie heb je meestal voldoende. Via de directe hypnose werken we rond allerhande hulpvragen die je op de startpagina kunt terugvinden. We beginnen onze sessie met jouw hulpvraag te bespreken, dan gaan we door naar hoe ik jou in hypnose breng en waarbij aansluitend de hypnose zal uitgevoerd worden. Wanneer je toch nog twijfelt en specifieke vragen hebt, neem gerust contact op.

AANBOD VIA PRAKTIJK OF DE VIRTUELE SESSIE

Rond alle hulpvragen werken we in 1 sessie! De sessie gaat hier bij mij in de praktijk door of kan online via de virtuele kamer doorgaan. Deze kost  150 euro, ongeacht de hulpvraag .

Mocht jij toch liever nog even alles bespreken omdat jouw hulpvraag misschien complex is, of je wil zeker zijn en uitgebreid de tijd nemen om alles te bespreken, dan kan dit uiteraard ook hier in de praktijk of via de virtuele kamer online. Deze sessie kost 90 euro   

Wil jij liever een audio die je thuis kan beluisteren? Persoonlijk op maat gemaakt of een traject? Check dan zeker het online aanbod via de volgende pagina “online aanbod“.

PAKKETTEN:

Sommige zaken kunnen in verschillende sessies geboekt worden. Hierbij kan je dit aanbod terugvinden:

  • De Virtuele maagband : 450 euro is de totaalprijs  (voor de virtuele maagband zijn drie sessies voor voorzien, tussentijdse raad via mail, tussentijdse vragen via mail,.. deze zijn inbegrepen in de totaalprijs van 450 euro)
  • Wil jij stoppen met roken en je tanden dadelijk laten bleken zodat je mooie witte tanden terug hebt? Deze afspraak kan samen geboekt worden aan 225 euro. 
  • Wil jij een spirituele  hypnose die op alle lagen werkt, dan kan je de hypnose boeken in combinatie met de URIM CODE stoel. Deze kost 170 euro. Wil je in de energetische stoel, URIM CODE STOEL apart zonder hypnose?  Deze stoel kan je helpen om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen en inzicht te verschaffen in vaak oude belastende patronen op fysiek en zielniveau Dan kan deze ook apart geboekt worden als een coaching sessie: 90 euro
  • wil je graag het pakket volgen rond de menopauze? Dit zijn 5 coaching sessies en 1 hypnosesessie aan 550 € in totaal. Mocht je liever enkel het traject volgen van 6 sessies zonder hypnose, dit kan ook. Deze kost 500€ .

Buiten de directe hypnose kan je uiteraard ook bij mij terecht voor de spirituele hypnose. Onder de spirituele hypnose komt regressie, Dit kan vorig leven zijn, dit kan een gebeurtenis zijn,… ,in gesprek met je innerlijke stem wil zeggen  in gesprek met je goddelijke stem om zo jouw doel en te inzichten te krijgen die jij nu nodig hebt, manifesteren via hypnose, antwoord op jouw levensvragen, karma oplossen.  Ook bij de spirituele hypnose gaan we in één sessie aan de slag en ook deze kost 150 euro.

OPENINGSUREN
  • maandag gesloten
  • dinsdag 10u-15 u/ 2 wekelijks tot 19u
  • woensdag 10u- 12u/ 2 wekelijks 10u -20u
  • donderdag 12u- 15u/ 2 wekelijks tot 19u
  • vrijdag 10u-14u/ 2 wekelijks 19u
  • zaterdag 10u-18u/ 2 wekelijks gesloten

Mag ik vragen om op tijd op de afspraak aanwezig te zijn, dit wil zeggen; niet te vroeg en niet te laat? Zo komen jullie elkaar niet toevallig tegen en blijft ook de discretie gegarandeerd.

Parkeren kan op de voorziene bezoekersplaats op de oprit voor de praktijk.

Graag de in- en uitritten van de buren vrij houden.

AFSPRAKEN HYPNOSE THERAPIE

Mijn tijd is waardevol en die van jou ongetwijfeld ook.

Als je te laat bent verlies je tijd van jouw sessie en is de sessie dus korter.

Het afzeggen van een afspraak kan tot 48 uur voor aanvang van uw afspraak kosteloos.  Binnen de 48u zal u de helft van een sessie aangerekend worden. Binnen de 24u en/of ook niet op uw afspraak verschijnen, zal ik  genoodzaakt zijn u het volledige bedrag voor de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Ik kan dan namelijk geen andere mensen die hulp nodig hebben ontvangen in de door u gereserveerde tijd.

Het virtuele maagband programma of combinaties en trajecten zullen op voorhand betaald worden of cash bij het eerste gesprek .

Opgelet er is geen bankcontact, betalingen gebeuren cash of via QR code. Overschrijvingen na de sessie worden niet meer aanvaard, graag afrekenen ter plaatse zelf.

Alle genoemde bedragen op deze pagina  zijn inclusief 21 % BTW.

BE11 7390 1696 0348

Uw hypnotherapeut in de regio Asse, Aalst, Bever, Beersel, Denderleeuw, Dilbeek, Drogenbos, Edingen, Erpe-Mere, Galmaarden, Geraardsbergen, Gooik, Haaltert, Halle, Herne, Herzele, Lennik, Liedekerke, Lierde, Ninove, Pepingen, Roosdaal, Sint-Pieters-Leeuw, Ternat, Zottegem