TARIEVEN EN METHODES HYPNOSE THERAPIE

Ik werk steeds met de directe hypnose!

Via deze methode heb je met 1 sessie heb je meestal voldoende. Via de directe hypnose werken we rond allerhande hulpvragen die je op de startpagina kunt tergvinden. Wanneer je twijfelt, neem gerust contact op.

Opgelet: de tarieven van de de online sessies zijn anders. Je kan deze terugvinden op de pagina “online aanbod“.

De sessies in de praktijk kosten 150 euro, ongeacht de hulpvraag .

Ook de directe hypnose sessies  “Stoppen met roken”, “stoppen met alcohol”, “vermageren”, “angsten”,… kosten per sessie 150 euro. Meestal is er slechts één sessie nodig.

Men kan ook kiezen voor :

  • De Virtuele maagband : 450 euro is de totaalprij  (voor de virtuele maagband zijn drie sessies voor voorzien, inbegrepen in de totaalprijs van 450 euro)
  • NIEUW EN UNIEK IN BELGIE! VIRTUELE OZEMPIC OM TE VERMAGEREN ! in 1 sessie brengen we in hypnose de suggestie van een medicijn zoals ozempic, zodat je de constante drang, dwang en constante eten kan veranderen naar een normaal eetpatroon. Deze sessie is éénmalig en kost 150 euro.
  • Wil jij stoppen met roken en je tanden dadelijk laten bleken zodat je mooie witte tanden terug hebt? Deze afspraak kan samen geboekt worden aan 225 euro

Wil je stoppen in groep met het stoppen met roken? Dit kan vanaf 8 personen! De prijs per persoon is 150 euro. Ik kom ter plaatse vanaf 8 personen. Verdere afspraken worden persoonlijk gemaakt via mail dus contacteer mij gerust hierover.

NIEUW EN UNIEK IN DE HYPNOSE! een hypnose in de energetische stoel, URIM CODE STOEL. Deze stoel werkt al op diepe lagen waardoor de directe hypnose waar ik mee aan de slag ga nog dieper op het emotionele zal werken: 170 euro

Wil je graag gewoon een sessie in de energetische stoel, URIM CODE STOEL?  Deze stoel kan je helpen om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen en inzicht te verschaffen in vaak oude belastende patronen op fysiek en zielniveau Dan kan deze ook apart geboekt worden als een coaching sessie: 90 euro

Ook is er vraag naar de spirituele hypnose. Dit is een andere methode dan de directe hypnose waar ik normaal mee aan de slag ga.

Ook bij de spirituele hypnose gaan we in één sessie aan de slag en ook deze kost 150 euro.

Wil jij een regressie sessie? Dit kan vorig leven zijn, dit kan een gebeurtenis zijn,… De prijs hiervan is  150 euro

Wil jij via de spirituele hypnose in gesprek met je goddelijke stem om zo jouw doel en te inzichten te krijgen die jij nu nodig hebt? Boek dan de sessie in gesprek met je innerlijke stem . Ook deze is éénmalig en kost 150 euro 

Wil je manifesteren via hypnose? Dit kan zeker. Deze sessie kost 150 euro.

Wil je antwoord op jouw levensvragen? Dit kan ook in één sessie en de prijs is 150 euro

Wil jij karma oplossen?? Dit kan ook in één sessie en de prijs is 150 euro

Deze bovengenoemde sessies gaan door in mijn praktijk in Leerbeek.

  • maandag gesloten
  • dinsdag 10u-15 u/ 2 wekelijks tot 19u
  • woensdag 10u- 12u/ 2 wekelijks 10u -20u
  • donderdag 12u- 15u/ 2 wekelijks tot 19u
  • vrijdag 10u-14u/ 2 wekelijks 19u
  • zaterdag 10u-18u/ 2 wekelijks gesloten

Mag ik vragen om op tijd op de afspraak aanwezig te zijn, dit wil zeggen; niet te vroeg en niet te laat? Zo komen jullie elkaar niet toevallig tegen en blijft ook de discretie gegarandeerd.

Parkeren kan op de voorziene bezoekersplaats op de oprit voor de praktijk.

Graag de in- en uitritten van de buren vrij houden.

AFSPRAKEN HYPNOSE THERAPIE

Mijn tijd is waardevol en die van jou ongetwijfeld ook.

Als je te laat bent verlies je tijd van jouw sessie en is de sessie dus korter.

Het afzeggen van een afspraak kan tot 48 uur voor aanvang van uw afspraak kosteloos.  Binnen de 48u zal u de helft van een sessie aangerekend worden. Binnen de 24u en/of ook niet op uw afspraak verschijnen, zal ik  genoodzaakt zijn u het volledige bedrag voor de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Ik kan dan namelijk geen andere mensen die hulp nodig hebben ontvangen in de door u gereserveerde tijd.

Het virtuele maagband programma zal voorhand betaald worden of cash bij het eerste gesprek .

Opgelet er is geen bankcontact, betalingen gebeuren cash of via QR code. Overschrijvingen na de sessie worden niet meer aanvaard, graag afrekenen ter plaatse zelf.

Alle genoemde bedragen op deze pagina  zijn inclusief 21 % BTW.

BE11 7390 1696 0348

Uw hypnotherapeut in de regio Asse, Aalst, Bever, Beersel, Denderleeuw, Dilbeek, Drogenbos, Edingen, Erpe-Mere, Galmaarden, Geraardsbergen, Gooik, Haaltert, Halle, Herne, Herzele, Lennik, Liedekerke, Lierde, Ninove, Pepingen, Roosdaal, Sint-Pieters-Leeuw, Ternat, Zottegem