Virtuele Ozempic, nieuw en uniek in België!

Iedereen kent het wel, HET product om af te slanken! Ozempic!

Maar vele mensen die het echt nodig hebben, komen hiermee in gevaar omdat ze hun broodnodige medicatie niet meer kunnen krijgen.

Ik zat een klein jaar geleden samen met een bevriende arts en we waren hierover bezig. Hij zei me “seg is dat geen idee om zoiets in hypnose te doen”. Ik ben natuurlijk wie ik ben en dit bleef in mijn hoofd spoken en ben even op onderzoek gegaan bij endocrinoloog en artsen ivm de Ozempic. En ja inderdaad de bijwerking hiervan is dat je vermagerd!!!! Maar ….ook hoor ik veel mensen die last hebben van diarree, van misselijkheid en braken, van vermoeidheid (zo erg dat ze niet meer kunnen functioneren) dus mijn brein (of mijn onderbewustzijn 😉 ) was getriggerd!

Ik ben aan de slag gegaan met een nieuwe hypnose waar we virtueel, dus in hypnose, aan de slag gaan met Ozempic. Samen eigenlijk, want mijn testpersonen waren mensen die doorgestuurd waren en steeds bleef ik zo de hypnose aanpassen tot de eerste echte resultaten positief waren. en ik zelf tevreden was over de hypnose.

Met de virtuele hypnose gaan we dus, net zoals de virtuele maagband , aan de slag om virtueel iets te gaan doen om te vermageren.

De voordelen? Dat er geen misselijkheid is, geen diarree, geen nierschade,…en je vermagerd!

De nadelen? GEEN!

Wel opgelet, net zoals bij andere hypnose, als er onderliggende medische zaken zijn kan dit invloed hebben op de hypnose.

De virtuele hypnose is dus NIEUW en UNIEK hier in België!

En uiteraard ben ik hele blij en trots om deze te mogen voorstellen! En sinds ik deze voor het grotere publiek open stel en ik de positieve resultaten hoor en zie, kan ik alleen maar verder enthousiast blijven hierover!

Wil jij deze graag?

Maak dan nu jouw afspraak via de online agenda: https://www.hypnosetherapeutetamara.be

Veel liefs

Tamara