Als hij kan stoppen met roken, IK OOK!

Ooit kwam er iemand naar me toe. Zo in een ver verleden, nog voor Corona..

Deze heer wou stoppen met roken. Hij rookte al sinds zijn 12de. Was opgegroeid in een tijd waar je moest roken, waar zijn papa hem leerde te roken. Toen hij bij mij hulp kwam vragen was hij 82 jaar. Hij was nooit gestopt met roken. Geen enkele dag! Maar.. nu had de dokter hem wel een reden gegeven om te stoppen, het moest, mocht hij nog bij ons willen blijven. En dit wou hij zo graag, wat had hij een mooi leven zei hij.

De wil om te stoppen met roken was er dus wel degelijk. Dus we konden de sessie laten doorgaan om hem te laten stoppen met roken. Een paar weken later was iemand uit zijn familie bij mij op de bank. “Als hij kan stoppen met roken, dan ik zeker”!  Ook dez epersoon had de juiste ingesteldheid en ook hier konden we zeker mee aan de slag.

Ondertussen kwamen ook anderen van zijn familie. Hij kwam steeds mee om het ijs te breken want zeg nu zelf, eerste keer in hypnose gaan is wel wat eng toch 😉 Hij vertelde me keer op keer hoe ongelofelijk hij het vond dat hij gewoon ermee gestopt is. Zijn gewoonte waar hij s’ morgens op zijn terras gaat, waar hij normaal een sigaret zou roken, is er nog steeds. Enkel geniet hij gewoon van het uitzicht als vroeger ZONDER sigaret!Dan begon hij gewoon aan zijn dag.

Elke keer ik hem zag zag hij er beter en beter uit, zijn gezondheid was beter, zijn huidskleur was veel beter, ik zag hem gezonder en gezonder worden. Zelfs nu, na al die jaren , als ik hem zie, ben ik nog steeds trots op hem, wat ziet hij er goed uit.. zonder sigaret !

Hoe kan iemand die 70 jaar gerookt heeft stoppen? De hypnose heeft het hem uiteraard makkelijk gemaakt maar zijn ingesteldheid zat goed, hij wou het echt. Hij was er klaar mee. Het was genoeg geweest voor hem, maar hij had enkel wat hulp nodig. En die kreeg hij met de hypnose….

Wil jij ook stoppen met roken via hypnose?

Boek dan nu jouw afspraak.

Veel liefs

Tamara

https://www.hypnosetherapeutetamara.be