Tamara Noynaert

Tamara

Even voorstellen

Ik ben al jarenlang actief als coach en trainer.

Door mijn eigen ervaring met diverse hypnose sessies heb ik de kracht van hypnose leren kennen en het resultaat van hypnose zelf mogen ervaren.

Hypnose is een hele snelle manier om resultaat te behalen en ik was er direct zeer enthousiast over om dit zelf te leren en zodoende mensen hier mee te gaan helpen.

Ik ben gecertificeerd hypnotherapeute. Ik heb mijn opleiding gevolgd in de erkende hypnoseschool onder leiding van Rob de Groof. Verder ben ik gecertificeerd SWAN therapeute en heb ik van de opleidingen mogen genieten onder leiding van Mike Mandel. Voor de virtuele maagband heb ik mijn ABC diploma in het Verenigd Koninkrijk  met glans behaald.

Door goed te luisteren en een sfeer te creëren waardoor mensen zich snel en meteen op hun gemak voelen, wordt al meteen een basis gelegd voor dat wat zo belangrijk is bij een hypnotherapie-sessie, namelijk: ontspanning en vertrouwen.

Een duidelijke uitleg en het wegnemen van vooroordelen en onzekerheden met betrekking tot hypnose horen daar uiteraard ook bij. Mijn inlevingsvermogen en mijn “no-nonsense” mentaliteit zijn net mijn grote kracht.

Mensen helpen zodat ze weer beter in hun vel zitten en daardoor meer van het leven kunnen genieten is mijn doel. Of het nu gaat om angsten, fobieën, stoppen met roken, emotionele bagage, afvallen, of je gewoon beter, sterker of zelfverzekerder te voelen, met veelal één hypnose sessie is dit de ideale manier om jouw doel te bereiken bij mij krijg jij altijd  jouw 100% aandacht.

Mijn focus ligt op krachtige sessies met een persoonlijke aanpak zodat wij samen tot een passende oplossing komen.

Mijn kracht is de directe hypnose waar we in één sessie heel direct werken naar jouw hulpvraag. Alle hulpvragen zullen behandeld worden met de directe hypnose.

Ook kan ik u verder helpen met de spirituele hypnose indien u dit wenst. Dit staat volledig los van de werkwijze van de directe hypnose! Wenst u karma’s te doorbreken, naar vorige levens terug te gaan of inzichten te krijgen van je eigen goddelijke stem voor inzichten en doelen? Dan is de spirituele hypnose iets voor jou, waar we dan samen mee aan de slag gaan!

Mijn doel is om jullie op een eerlijke, vertrouwde manier te helpen en jullie weer in jullie kracht te zetten, zodat jullie zelf weer zelf de regie over jullie leven kunnen nemen en jullie niet meer laten leiden door jullie probleem.

Uw hypnotherapeut in de regio Asse, Aalst, Bever, Beersel, Denderleeuw, Dilbeek, Drogenbos, Edingen, Erpe-Mere, Galmaarden, Geraardsbergen, Gooik, Haaltert, Halle, Herne, Herzele, Lennik, Liedekerke, Lierde, Ninove, Pepingen, Roosdaal, Sint-Pieters-Leeuw, Ternat, Zottegem